Skip to content
Babyfotograf i København. For booking eller spørgsmål skriv til mia@framethebaby.dk.
Framethebaby har fanget søde babyminder siden 2010.

Om at se muligheder i stedet for begræsninger

babyfotograf

2 løsninger jeg gerne bruger, når jeg kommer ud i en lejlighed, hvor det oplagte setup ikke præsenterer sig ved første øjekast:

1. Dybde og rum.
Jeg synes det giver enormt meget atmosfære til et portræt, at bruge dybden i et rum som baggrund. Ofte vil jeg typisk sige, at man altid kan finde en pæn, enkel baggrund til babyfotografi, fordi størrelsen på det område, jeg skal bruge for at skabe en enkel og lækker baggrund er så lille, at det faktisk altid kan lade sig gøre.
Men hvis jeg alligevel befinder mig i en lejlighed, med kun en enkelt brugbar lyskilde (som gør, at vores råderum bliver minimeret, da vi ikke kan flytte os for langt væk fra lyset) så elsker jeg at bruge hele rummet som baggrund.

Det er en særlig stil, og derfor er det ikke alle, der er vilde med den – men heldigvis har jeg rigtig mange søde kunder, som godt tør stole på, at jeg kan få noget godt ud af det. (Tak alle sammen!)

2. Sofaer.
Mit andet hemmelige trick i ærmet – Sofaer!
Sofaer er trods alt noget, de fleste har, og sådan en kan sagtens bruges til at skabe rene flader og linjer i billedet, der giver ro til et portræt – plus en hjemlig, personlig vibe.

babyfotografi købenahvn

Så simpelt kan det gøres.

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top