Skip to content
Babyfotograf i København. For booking eller spørgsmål skriv til mia@framethebaby.dk.
Framethebaby har fanget søde babyminder siden 2010.

Priser på nyfødtfotografering og babyfotografering

Dette er grundpakkerne hos framethebaby.
Jeg laver også skræddersyede pakker. Så har du andre ønsker eller behov, så er du velkommen til at skrive, så taler vi om det.

Nyfødt (1-4 uger)

fotografering nyfødte

En fotosession med nyfødte er helt på babyens præmis – der skal være tid til at amme, skifte og falde i søvn, hvis vi skal tage billeder sovende.

Jeg sender jer en mail med alt, hvad I skal vide og tage stilling til, inden vi mødes til selve fotosessionen, så I er godt forberedte.

På en fotosession med de helt små, er det ikke unormalt, at jeg er hos jer i 2 timer eller mere, og jeg bliver så længe det er nødvendigt.

Skriv gerne inden du føder, så sætter vi en dato på forhånd. Hvis du overskrider din termin, så finder vi en ny dato.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, skal du endelig bare skrive.

Det får du:

 • Fotosession hos dig – uden tidspress
 • Personlige billeder der er helt unikke for jer
 • Individuel billedredigering – inkl. retterunde
 • 15 digitale billeder leveret både til print og web
 • 100% brugsret til billederne inkluderet  (hverken filer eller rettigheder skal frikøbes bagefter)
 • Tilfredshedsgaranti – kan du ikke lide billederne, kan du sige nej tak kvit og frit.

 

 

Pris: 2.400 kr. + moms
3.000 kr.

Weekendtillæg: 400 kr.

Babyportrætter (1-12 mdr.)

babyfoto på bryggen

Vi tager billederne hjemme hos dig, eller et sted i dit nærområde. På den måde skaber vi helt unikke og mere naturlige portrætter, der også fortæller en del af jeres historie.

Vi tager billederne som et samarbejde. Jeg har brug for dig til at underholde, så den lille ikke begynder at kede sig for meget, og til evt. til at stå klar med en savleklud, så jeg kan koncentrere mig fuldt ud om billederne.

Skal din baby kun fotograferes 1 gang, anbefaler jeg du venter til de er over 6  måneder, da det ofte er i den alder, hvor deres helt personlige udtryk er formet, men hvor de stadig er babylækre!

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, skal du endelig bare skrive.

Det får du:

 • Fotosession hos dig eller udendørs
 • Personlige billeder der er helt unikke for jer
 • Individuel billedredigering – inkl. retterunde
 • 15 digitale billeder leveret både til print og web
 • 100% brugsret til billederne inkluderet  (hverken filer eller rettigheder skal frikøbes bagefter)
 • Tilfredshedsgaranti – kan du ikke lide billederne, kan du sige nej tak kvit og frit.

 

 

Pris: 2.200 kr. + moms
2.750 kr.

Weekendtillæg: 400 kr.

Mia har på en gråvejrsdag i vores mørke stue formået at skabe de flotteste billeder af Luas. Hun har tryllet med både opstilling og lys således at hvert et billede fremstår knivskarpt og fra fantastiske vinkler. Mia har skabt såvel klassiske samt grafisk lækre billeder. En eksklusiv billedserie med kant.

Vi kan virkelig anbefale Mia fra Frame the Baby som fotograf. Da vi skulle have taget billeder af Buster kom vi med en træt baby, der havde nægtet at sove lur. Vi var noget usikre på om der nu også var blevet nogle gode billeder. Da vi modtog filerne måtte jeg have fat i papir til at tørre øjnene. De var bare helt fantastiske og Mia havde formået at fange alle hans sjove udtryk, som åbenbart havde været der – selv på en dårlig dag. Vi glæder os helt vildt til at give hele familien fotos til jul og er sikre på at de vil finde dem lige så fantastiske.

Vi er utrolig glade for de billeder Mia tog af Max. Hun skabte en rigtig god stemning under fotograferingen og resultatet er bedre end vi havde turde håbe på. En varm anbefaling fra os

Vi er rigtig glade for at vi valgte Mia til at tage portrætter af Kristian. Man kan virkelig mærke både hendes faglige stolthed og at hun synes det er sjovt – og det kommer der skønne og dejlige billeder ud af. Vi nyder billederne nu, men vi er også rigtig glade for at vi har fået et omfattende øjebliksbillede af babyen Kristian, som vi kender ham fra dagligdagen – både med de søde, de charmerende og de sjove ansigter. En skøn ting at kunne gemme og se tilbage på.”

Har netop fået min datter foreviget af Mia fra FrameTheBaby. En fantastisk oplevelse! God stemning og gode billeder. Vi mødtes i studiet, hvorfra vi gik ned til et nærtliggende grønt område. Der var masser af tid, selv til lidt mad og et bleskift undervejs. Billederne er blevet virkelig gode, og jeg giver Mia de varmeste anbefalinger.”

Man tager jo selv 117 billeder af sin lille bebs hver måned, men det er bare noget HELT HELT andet der kommer ud af det, når det er gjort professionelt af Mia. Det bør man gøre mindst (!) een gang, mens de er små!

Vi er utroligt glade for de billeder, som Mia fik taget af vores lille Victor. Vi oplevede Mia som meget dygtig og dybt engageret, hvilket endte med, at vi fik nogle gode og levende billeder. Tak til Mia for det dygtige arbejde.

Vi har været meget tilfredse med Mias billeder af vores lille søn, Philip. Hun evner at fange glimtet i øjet og se de gode motiver. Hun er professionel og billederne bliver taget så det passer i forhold til barnets rytmer – så man kommer med en glad baby”.

Selve fotosessionen var meget afslappet, og der var plads og tid til alt det, det nu kræver med en baby. Vi er meget glade for de billeder, Mia har taget af vores lille Arthur. Vi blev især meget positivt overraskede over, hvor mange billeder, vi fik. Og det er alletiders at have dem elektronisk og i en god opløsning, så man selv kan printe dem i en uendelighed…

Frame the baby får mine varmeste anbefalinger.. Vi havde en hyggelig og sjov oplevelse, med masser af fis,ballade og grin.. Mia og jeg rodede rundt på gulvet, Mor her som underholdt, og Mia som fotograferede imens.. Jeg har simpelthen fået nogle fantastiske smukke, søde og sjove billeder, af min lille Philip og af hans storebror..!

This Post Has 10 Comments

 1. Hej hej,

  Laver du en mængde-rabat, hvis vi er en mødregruppe, der gerne alle vil have lavet billeder?

  Mvh Jannie

 2. Hej,
  Jeg vil gerne få taget nogle flotte billeder af min søn på 7 mdr. samt et par familiebilleder. Hvad er jeres priser?

 3. Hej,
  Min termin er den 6. marts og jeg vil gerne have taget newbornbilleder af den lille nye. Både alene med søde rekvisitter og også sammen med hans tre ældre søskende hver især. Samt fællesbillede med dem alle fire på. Hvad vil prisen være for sådan en løsning? Hilsen Rashdia

 4. Hej

  Jeg er på udkig efter en gave til min søster som føder til august. Jeg har tænkt at give hende en mor og baby foto session i gave . Kunne egentlig godt tænke mig at det er “nyfødte” billeder som bliver taget og så billeder af hende med baby og Far . Er det noget du gør ?

  Glæder mig til at høre fra dig .

 5. Hej jeg ønsker en fotografering af vores kommende barn jeg er sat til 25/10 og tænker en gang i november ønsker vi at få taget billeder . Er det noget du kunne gøre for os 🙂 tager du også fælles med søskende ?! Mit nr er 21292605
  Mvh mai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top