Skip to content
Babyfotograf i København. For booking eller spørgsmål skriv til mia@framethebaby.dk.
Framethebaby har fanget søde babyminder siden 2010.

Her kan du booke en tid til babyfotografering

babyportrætter af Buster

Det er nu muligt at booke tider igen! Udfyld kontaktformularen herunder eller skriv til Mia@framethebaby.dk.
Vi skrives ved!

_______

Udfyld navn, email og din besked herunder. Skriv gerne navn og alder på dit barn, samt hvilken bydel du bor i – så er det nemmere for mig at svare.

_______

 

  Navn

  Din email (så jeg kan svare tilbage)

  Besked

  Mia har på en gråvejrsdag i vores mørke stue formået at skabe de flotteste billeder af Luas. Hun har tryllet med både opstilling og lys således at hvert et billede fremstår knivskarpt og fra fantastiske vinkler. Mia har skabt såvel klassiske samt grafisk lækre billeder. En eksklusiv billedserie med kant.

  Vi kan virkelig anbefale Mia fra Frame the Baby som fotograf. Da vi skulle have taget billeder af Buster kom vi med en træt baby, der havde nægtet at sove lur. Vi var noget usikre på om der nu også var blevet nogle gode billeder. Da vi modtog filerne måtte jeg have fat i papir til at tørre øjnene. De var bare helt fantastiske og Mia havde formået at fange alle hans sjove udtryk, som åbenbart havde været der – selv på en dårlig dag. Vi glæder os helt vildt til at give hele familien fotos til jul og er sikre på at de vil finde dem lige så fantastiske.

  Vi er utrolig glade for de billeder Mia tog af Max. Hun skabte en rigtig god stemning under fotograferingen og resultatet er bedre end vi havde turde håbe på. En varm anbefaling fra os

  Vi er rigtig glade for at vi valgte Mia til at tage portrætter af Kristian. Man kan virkelig mærke både hendes faglige stolthed og at hun synes det er sjovt – og det kommer der skønne og dejlige billeder ud af. Vi nyder billederne nu, men vi er også rigtig glade for at vi har fået et omfattende øjebliksbillede af babyen Kristian, som vi kender ham fra dagligdagen – både med de søde, de charmerende og de sjove ansigter. En skøn ting at kunne gemme og se tilbage på.”

  Har netop fået min datter foreviget af Mia fra FrameTheBaby. En fantastisk oplevelse! God stemning og gode billeder. Vi mødtes i studiet, hvorfra vi gik ned til et nærtliggende grønt område. Der var masser af tid, selv til lidt mad og et bleskift undervejs. Billederne er blevet virkelig gode, og jeg giver Mia de varmeste anbefalinger.”

  Man tager jo selv 117 billeder af sin lille bebs hver måned, men det er bare noget HELT HELT andet der kommer ud af det, når det er gjort professionelt af Mia. Det bør man gøre mindst (!) een gang, mens de er små!

  Vi er utroligt glade for de billeder, som Mia fik taget af vores lille Victor. Vi oplevede Mia som meget dygtig og dybt engageret, hvilket endte med, at vi fik nogle gode og levende billeder. Tak til Mia for det dygtige arbejde.

  Vi har været meget tilfredse med Mias billeder af vores lille søn, Philip. Hun evner at fange glimtet i øjet og se de gode motiver. Hun er professionel og billederne bliver taget så det passer i forhold til barnets rytmer – så man kommer med en glad baby”.

  Selve fotosessionen var meget afslappet, og der var plads og tid til alt det, det nu kræver med en baby. Vi er meget glade for de billeder, Mia har taget af vores lille Arthur. Vi blev især meget positivt overraskede over, hvor mange billeder, vi fik. Og det er alletiders at have dem elektronisk og i en god opløsning, så man selv kan printe dem i en uendelighed…

  Frame the baby får mine varmeste anbefalinger.. Vi havde en hyggelig og sjov oplevelse, med masser af fis,ballade og grin.. Mia og jeg rodede rundt på gulvet, Mor her som underholdt, og Mia som fotograferede imens.. Jeg har simpelthen fået nogle fantastiske smukke, søde og sjove billeder, af min lille Philip og af hans storebror..!

   

   

  This Post Has 12 Comments

  1. Hej Mia..
   Vi har fået os en lille dejlig pige som nu er næsten 4uger.
   Så vi kunne godt tænke os at få lavet nogle gode professionelle billeder inden hun vokser alt for meget..
   Vi har kigget lidt rundt og fået os nogle ideer som vi godt kunne tænke os at få lavet.. Vi er også meget åbne for dine ideer, da du nok har mere erfaring 🙂
   Var det noget du kunne hjælpe os med..
   Mvh Mie

   1. Hej Mie,
    Tillykke med hende, og det er det helt bestemt! Jeg sender dig en mail, så taler vi om detaljerne.
    venlig hilsen Mia

   1. Kære Helle,

    Ja, det gør jeg da! Du skal bare skrive mig en mail fra kontaktsiden, så finder vi ud af noget! 🙂

    Mvh. Mia

  2. Kære Mia,

   Vi kunne rigtig godt tænke os billeder af vores tvillinger på 1 1/2 år.
   Vi tænker både billeder sammen og hver for sig. Er det noget du kunne være frisk på og hvad vil prisen i så fald være?

   Venlig hilsen
   Marlena og Iann

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Back To Top