Skip to content
Babyfotograf i København. For booking eller spørgsmål skriv til mia@framethebaby.dk.
Framethebaby har fanget søde babyminder siden 2010.

Læs hvad andre forældre siger om deres oplevelse

Selvom de fleste godt kan se fordelen i ikke at skulle pakke hele hytten og ud på en stresset tur til et studie, med en eller flere børn på armen, så oplever jeg stadig tvivl – kan det nu også lade sig gøre at tage gode billeder hjemme hos os?

Hvis du stadig er i tvivl om hvordan der er at få fotograferet din baby hjemme, så kan du læse lidt om andres oplevelser her.

Hvis du vil vide mere om hvordan jeg arbejder, kan du læse lidt om konceptethvordan en fotosession foregår eller se mine basis fotopakker og priser.

Og du er naturligvis altid velkommen til at stille alle de spørgsmål, du har brug for. Du binder dig ikke til noget ved at skrive til mig.

Jeg håber vi ses!
Med venlig hilsen
Mia

Tusind tak for de mange søde ord! Jeg har verdens bedste kunder!

Hvis du selv har lyst til at give mig et par ord med på vejen, kan du gøre det i kommentarfeltet nedenfor. 

This Post Has 32 Comments

 1. Jeg kan varmt anbefale Mia, hun har lavet nogle top professionelle billeder til os. Mia har et helt fantastisk øje for at fange den lilles personlighed. Vil du have god service og hurtig ekspedering, så kan du trygt vælge Mia

 2. Mia har virkelig formået, at fange glimtet i øjet og de små smil. Hun har en dejlig personlighed som kan få enhver babg til at slappe af og føle sig godt tilpas. Billederne blev leveret ekstremt hurtigt efter fotografering. Kan varmt anbfeale Mia til babyfotografering!

 3. Jeg har lige fået mine billeder fra Mia, og jeg er aldeles tilfreds. Fotograferingen gik godt, Mia var meget sød og rolig, og min datter syntes, at det var meget spændende med det klikkende kamera. Når jeg ser billederne, er det lige før, jeg kan mærke min varme, bløde baby, og det er så sandt, at Mia tager billeder, der næsten dufter af baby.

 4. Mia har taget nogle helt fantastiske billeder af vores lille Hannah. Hun har formået at fange alle Hannahs ansigtsudtryk som kendetegner netop vores lille baby og jeg er sikker på, at vi vil værdsætte disse billeder altid.
  Billeder betyder alt, og selvom man også kan tage fine billeder selv er Mias billeder en helt anden oplevelse. Jeg vil uden tvivl kontakte Mia igen når vi endnu en gang får behov for at få taget professionelle billeder som tager pusten fra én!

 5. Mia har formået at skabe præcis det udtryk i billederne af Julius, som vi ønskede. Liv, leg og personlighed. Hun har et skarpt øje for det unikke og evnen til at gribe det rette øjeblik. Mia mestrer som en vigtig krølle at understøtte stemningen i den efterfølgende bearbejdning af billederne. Jeg kan varmt anbefale Mia.

 6. Jeg kan på det varmeste anbefale Mia, da hun har taget nogle fantastiske billeder af min søn Victor. Vi mødtes i Botanisk have, og Mia fandt nogle fine baggrunde til billederne. Victor nød al den opmærksomhed han fik, og Mia formåede at fange hans personlighed i billederne. Jeg er meget tilfredse med både forløb og slutresultat.

 7. Vi skulle have taget billeder af vores lille søn Eigil en blæsende og våd novemberdag. Selvom han hverken er gammel nok til at kunne sidde eller stå, besluttede vi at tage udendørsbilleder. Det fortrød vi ikke! Mia formår at få en utrolig varme, nærhed og naturlighed ind i billederne, og vi elsker den høje kontrast til baggrunden. Hun er meget professionel og samtidigt meget afslappet og tog det i et tempo så vores lille dreng var meget tryg. Vi kan varmt anbefale andre at booke en tid hos Framethebaby

 8. Professionelle billeder af sit barn er vel nærmest den bedste gave man kan give sig selv. Mia er dygtig og virker oprigtigt engageret i at fotografere små børn. Med sit rolige og venlige væsen er hun den ideelle fotograf til hjemmesessions som nødvendigvis må foregå på barnets præmisser. Jeg er så glad for resultatet og vil helt klart også vælge Mia næste gang mit barn skal fotograferes.

 9. Vi har fået de mest fantastiske billeder. Det var ellers lidt af et sats. Vi inviterede Mia herhjem, fordi vi gerne ville have nogle billeder, der ikke var alt for opstillede og studieagtige. Men jeg var da ret usikker på, om det nu også ville blive rigtig godt. Der var jo ikke store lamper og fine baggrunde. Men det er blevet de mest utroligt dejlige billeder. Mias evne til umærkeligt at fange dejlige situationer, sikre en god kontrast mellem forgrund og baggrund og skabe et godt lys er virkelig god. Vi fik også taget en række familiebilleder i haven – det var koldt og efterår – og de er blevet lige, som vi gerne vil have dem. Fulde af liv og naturlighed – og med masser af skønne situationer. Tak til dig, Mia 🙂 Fra en glad familie

 10. Vi har netop fået de smukkeste billeder, af vores søn Carl, fremkaldt. Mia kom hjem til os, og tog billederne, hvilket fungerede rigtigt godt. Carl var i vante trygge rammer, og det synes vi, kommer til udtryk på billederne. Mia har været enormt god til at fange Carls udtryk, og været dygtig til bl.a. at redigere div. pletter af savl væk 🙂 Det var en god, sjov og samtidig rolig oplevelse, på Carls præmisser. Vi er meget tilfredse, og kan i høj grad anbefale Mia!

 11. Mia har taget nogle super fede billeder af vores lille guldklump, som viser ham lige som han er. Vi var lidt i tvivl om man kunne få taget nogle ordentlige billeder derhjemme, da vi bor i en lille lejlighed på 5. sal, uden oplagte billedemotiver, og vejret (og guldklumpen) endnu ikke var til udendørs billeder. Men det var overhovedet ikke et problem, for fokus er helt klart på motivet, nemlig baby. Jeg synes tværtimod at det gav noget personlighed til billederne, og væk var det opstillede billede som man ser på nogle familiefotos. Så en kæmpe anbefaling herfra 🙂

 12. Vi har fået taget de dejligste billeder af vores skønne datter og kan varmt anbefale Mia. Mia måtte faktisk hjem til os hele to gange, da det simpelthen var så overskyet første gang, at dagslys var ikke eksisterende. Det gjorde det svært at tage gode billeder, men Mia sagde straks, at hun ville komme igen, så vi var sikre på at få nogle rigtig gode billeder. Anden gang var lyset med os, og hun har fanget vores datter helt perfekt – hvert eneste billede er bare lige hende, hendes små udtryk er fanget i linsen. En dejlig oplevelse at få taget billederne hjemme og super koncept med fuld rettighed over billederne efterfølgende. Når min datter bliver lidt større, kunne det være dejligt at gentage seancen, evt. udenfor en sommerdag. Tak 🙂

 13. Mia tog både billeder af vores datter i vores hjem samt i Frederiksberg Have. Samtlige billeder var helt fantastiske, og hun formåede at indfange alle vores datters forskellige udtryk. Billederne var utroligt professionelle, men samtidig meget naturlige og på ingen måde opstillede. Vi var på alle måder super tilfredse, og kunne sagtens finde på at få taget nye billleder, når vores lille pige bliver ældre.

 14. Vi kan kun varmt anbefale Mia, som fik taget nogle flotte billeder af vores 10 mdr gammel dreng Aksel. Vi har fået 16 meget forskellige billeder og udtryk – og Mia har formået at fange hans personlighed på hvert af billederne. Mia var meget professionel, og vi vi helt klart bruge hende igen næste gang vi skal have taget billeder af vores søn.

 15. Vi har netop modtaget de skønneste billederne af vores lille datter Hannah på 6 mdr. Vi kan slet ikke få armene ned af bare begejstring. Det er en fantastisk flot fotoserie Mia har lavet til os, glæder os enormt til vi skal vise billederne til familie og venner.
  Mia gik til opgaven yderst proffessionelt, var super god til at vejlede mht. valg af tøj (hvad tager sig godt ud på billeder), hvor og hvordan den lille kunne placeres undervejs osv. så selve fotosessionen blev meget afslappet. Der var tid til det hele og alt foregik afstemt efter Hannahs humør – skønt når man mærker ens baby er tryk og rolig ved det der foregår.
  Vi kan kun give Mia vores varmeste anbefalinger, og vil klart kontakte hende igen næste gang vi skal have taget billeder af vores lille Hannah.

 16. Newborn foto’s af vores lille guldklump. Da vi kontaktede Mia, var vores lille søn allerede født, og hun kunne heldigvis give os en hurtig tid. Vi havde kontakt via mail, hvor vi fik hurtig respons på alle vores spørgsmål. Mia er en utrolig varm og imødekommende person, som med sin store passion og erfaring indenfor fotografering skaber nogle helt unikke seancer og foreviger det mest dyrebare, man har på smukkeste vis. Mia lytter til, hvis man har nogle specielle ønsker, og derefter taler man om forskellige muligheder og brug af tekstiler og farver. Endvidere er det helt på baby´s primisser, og billeder bliver taget efter, om den lille sover eller er vågen. Det kan absolut mærkes, at Mia har tid og giver sig tid til at få taget billerne helt rigtigt med lys og udtryk. Indenfor en uge havde vi de mest fantastiske billeder til at se igennem og kunne give besyv til, hvorvidt vi var tilfredse- og det må man sige – yderst tilfredse. Billederne er blevet beundret af både familie og venner og ikke mindst af de to stolte forældre, som glæder sig til at få taget flere billeder af Mia.
  Hermed giver vi vores varmeste anbefalinger.

 17. Vi er meget glade for resultatet. Ingen opstillede studiebilleder, men bare ægte og stærke “hverdagsbilleder” fra vores hjem og egne grønne omgivelser. Vores søn var glad og veloplagt, og Mia fangede alle hans udtryk – både de sjove, frække, fine og charmerende. Fotoserien bliver en god julegave.

 18. Vi fik taget billeder udenfor i en park, selvom vejret ikke helt var med os, og vi var midt i november. Det var utroligt sjovt og hyggeligt, og billederne er simpelthen over al forventning! De er så smukke med de varme efterårsfarver. Vi er meget glade for stilen; at billederne ikke er opsatte, men taget mens vi leger med vores barn.
  Derudover er Mia utrolig sød og kundeservicen er helt i top. Hurtigt svar på mail og stor fleksibilitet i forhold til vores dreng, der ikke har en fast lur-rytme. Mia kom bare når det passede.
  Vi bruger helt klart Mia igen, når vi en dag skal have taget flere billeder.

  1. Og nu kom dagen, hvor vi igen ønskede billeder af vores lille familie – nu med 2 børn. Vi måtte aflyse den aftalte dag, da det var regnvejr – men vi fandt en ny dag, hvor Mia igen var super fleksibel i forhold til den mindstes lur. Vi har fået de mest fantastiske billeder og står i det luksusproblem, at der er så mange gode, at det er svært at vælge, hvilke vi vil have fremkaldt. Helt perfekt oplevelse 👏🏼

 19. Super gode billeder af vores lille datter – som ellers ikke var vildt samarbejdsvillig!
  Og smukt lys på billederne selvom vores lejlighed er mørk!

 20. Vi fik taget de mest skønne billeder af vores dreng, og vil anbefale alle i vores omgangskreds at få taget billeder af Mia. Det var en rigtig dejlig måde hele sessionen foregik på, hvilket gjorde at vores dreng holdt ud længe selvom han skulle præstere i lang tid 🙂

 21. Mia har taget de bedste billeder af vores nyfødte søn! Vi vil gerne anbefale hende til alle, der søger en fotograf til deres nyfødte! Hun var super tålmodig, og det skabte en ro, at hun kom hjem til os, og at vi ikke skulle transportere os selv et andet sted hen. Desuden er resultatet endnu mere imponerende set i betragtning af, at det var en temmelig vågen baby, der skulle fotograferes, hvilket ikke altid gav de letteste forhold 🙂 Vi kunne i hvert fald ikke være mere tilfredse!

 22. Mias billedserie af vores søn Carl var over al forventning. Vi havde egentlig tænkt os at få taget billeder i et studie, men denne løsning, hvor Mia kom hjem til os og tog billeder af Carl i hans vandte omgivelser, viste sig at være ideel. Det hele foregik stille og roligt i hans tempo, og der var god mulighed for pauser indimellem. Mia havde stor tålmodighed til at fange de helt rigtige øjeblikke – og det lykkedes hende virkelig godt. Vi er importerer over hvor mange af hans forskellige udtryk, der er repræsenteret i billedserien. Billederne står knivskarpe, og der var en fin dialog omkring redigeringen efterfølgende. Vi glæder os til at vise familie og venner resultatet. Vi kan kun give Mia de varmeste anbefalinger!

 23. Vi er meget tilfredse med Mias billeder af vores datter! Hun har formået at fange mange forskellige ansigtsudtryk og situationer. Det var alletiders at Mia kunne komme til os, så vi kunne få taget billeder udenfor i vores lokalområde. Det var meget afslappende og uformelt og der var plads til at vi selv kunne komme med ideer. Vi fik billederne kort tid efter på trods af sommerferietid og dialogen omkring redigering var ligetil og med hurtig respons. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

 24. Vi kan med stor sikkerhed anbefale Mia til andre forældre, der ønsker at forevige deres guldklumper. Mia er god til at skabe en rolig og afslappet stemning omkring fotograferingen samtidig med, at hun med sin professionalisme sørger for at finde placeringer der skaber det rigtige lys for at få de perfekte billeder. De færdige billeder af vores Oliver kunne ikke være bedre, og de fanger virkelig essensen af hans personlighed. Kun masser af roser herfra!

 25. Tak for nogle utrolig fine billeder af vores søn Sebastian! Du har fanget hans personlighed i hvert enkelt billede, en smilende og meget opmærksom lille fyr. Kvaliteten er helt i top.

  Vi kan kun give de varmeste anbefalinger!

 26. Vi kan varmt anbefale Mia, som har taget nogle rigtig skønne billeder af vores søn. Det, at Mia kommer hjem til en, gør hele sessionen meget afslappende. Der er god tid til både amme- og bleskift pauser, som gør, at ens baby hele tiden føler sig veltilpas. Det gjorde det også til en utrolig dejlig oplevelse for os som forældre, da der ikke er noget mere stressende end en utilpas baby. Billederne er blevet super gode- meget skarpe og hvert billede rummer sit helt eget udtryk og fortælling. Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse.

 27. Vi er så glade for, at vi valgte at få Mia hjem til os og fotografere lille Ingrid på 6 måneder, frem for at skulle hen i et fotostudie og præstere på kommando. Der var ingen stress og vi kunne starte, da Ingrid havde fået mad og var klar, hvilket var altafgørende for os 🙂 Mia er meget behagelig at arbejde sammen med og Ingrid var helt tryg ved situationen, så det blev en rigtig god oplevelse. Selve billederne er virkelig skønne og knivskarpe! Mia har fanget Ingrids udtryk og blik på den fineste måde og vi synes, det er et kæmpe plus, at man kan se de hjemlige omgivelser (som dog er tonet ned på en fin måde). Vi kan kun anbefale andre at få Mia til at fotografere deres små guldklumper!

 28. Vi havde en fantastisk oplevelse, da Mia kom og tog billeder af vores tre børn. Hun var god til at gøre dem trygge og fange det splitsekund, hvor de virkelig åbende op. Resultatet er både fantastiske portrætbilleder og et par fantastisk skønne søskendebilleder.
  Mia skal have en kæmpe anbefaling herfra!

 29. Vi havde en super god oplevelse med Mia som fotograf, da vi skulle have fotograferet Sigurd på 4 måneder. Hun foreslog at komme igen en anden dag, da vejret var dårligt på den aftalte dag, og hun var meget fleksibel i forhold til at tilpasse fotoseancen efter Sigurds lure i løbet af dagen. Hun var sød og opmærksom på vores ønsker og vores søns behov under fotograferingen, og det var super behageligt og trygt for ham at få taget billederne herhjemme på vores terrasse frem for i et fotostudie. Mia var også meget kreativt ift opstilling til billederne så Sigurd kunne ligge godt, samt ift at få godt lys og gode smil fra ham. Vi fik nogle helt fantastisk dejlige portrætter af vores søn samt nogle super gode familiebilleder af os alle tre. Jeg kan klart anbefale Mia som fotograf til babyfotografering!

 30. Vi havde Mia på besøg i sommers og havde en rigtig hyggelig dag. Efter to uger modtog vi de flotteste og mest naturlige billeder, der afspejler en dejlig dag mellem os og vores datter. Vi har nu mange af billederne oppe og hænge og glæder os over dem hver dag. Mia kan virkelig sit kram og vi vil bestemt kontakte hende igen, når det er tid til nye billeder .-)

 31. Kan virkelig anbefale Mia. Virkelig nogle smukke billeder! Var meget overrasket over hvor nemt og godt det gik! Helt klart, at vi kontakter hende igen næste gang! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top