Skip to content
Babyfotograf i København. For booking eller spørgsmål skriv til mia@framethebaby.dk.
Framethebaby har fanget søde babyminder siden 2010.

babyfotograf i københavn

Sådan foregår en babyfotosession

Vi aftaler dato, tid og detaljer over email. Jeg sørger for du er godt klædt på fra starten af.

Vi tager billederne som et samarbejde – du står for underholdningen og savlekluden, mens jeg fotograferer.

Babyfotografi tager den tid, det tager. Jeg sætter ikke bagkant på tiden.
Vi fotograferer, så længe den lille har lyst til at lege med. Det tager typisk 1 time i det hele for en babyfotografering, men varrierer meget efter alder og humør.

En nyfødtfotografering tager gerne 2-3 timer.

Vi tager det stille og roligt. Babyfotografering er helt på babyens præmis. Er der behov for at amme, skifte ble eller andet, så er der også tid til det.

Hvor foregår det?

Jeg anbefaler altid, at vi tager billederne hos jer, eller et sted i jeres nærområde. Det giver os mulighed for at skabe helt unikke billeder med masser af personlighed og atmosfære.

Det er vigtigt for mig, at oplevelsen ikke skal være stresset for dig som forælder, og at rammerne er trygge for babyen – for når vi har en tryg baby, har vi mere tid at lave skønne billeder!

Jeg fotograferer primært i Københavnsområdet og her er transporten helt gratis. Men det sker, at jeg bliver inviteret længere væk – og i de tilfælde, ligger jeg transporten oveni prisen.

Hvad tid?

Du kender din baby bedst og ved, hvornår på dagen han/hun er gladest. Du sætter tidspunktet, alt efter hvornår det passer ind i din babys rytme og i dine planer.

Det eneste krav jeg har, er at det skal være mens der er dagslys, da jeg fotograferer med naturligt lys.

Åbningstiderne er derfor flydende alt efter årstid.

Bemærk, at booker du en tid i weekenden, har jeg et weekendtillæg på 400 kr. + moms.

Hvad er processen bagefter?

Efter vores fotosession redigerer jeg billederne individuelt, og sender dig et link, hvor du kan se resultatet. Så kigger du dem igennem, og fortæller mig, om du har rettelser eller kommentarer (kan du ikke lige fjerne den der bussemand?).

Når de er endeligt godkendt af dig, sender jeg dig et link, hvor du kan downloade billederne.

Herefter har du selv 100% råderet over billederne, og kan selv bestemme antal, papirtyper, størrelser og prisniveau, uden at skulle gå igennem mig først. Du har helt frie hænder til at bruge billederne.

Hvordan foregår betalingen?

Når jeg sender dig den færdige pakke digitale billeder, sender jeg dig også en faktura fra mit regnskabssystem. På fakturaen står et kontonummer hvor pengene skal indbetales.

Jeg har faste priser på fotosessions men du kan altid tage kontakt hvis du har særlige ideer eller behov.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Kærlig hilsen
Mia

framethebaby fotograf i København

Ja tak! Min dejlige baby skal også fotograferes!

Det bliver hyggeligt! Hvis der er noget, du er i tvivl om, så tøv ikke med at skrive og spørge - så taler vi om det. Skriv til mia@framethebaby.dk eller klik på knappen og følg linket.

Ja tak! Min dejlige baby skal også fotograferes!

Frame the baby får mine varmeste anbefalinger.. Vi havde en hyggelig og sjov oplevelse, med masser af fis,ballade og grin.. Mia og jeg rodede rundt på gulvet, Mor her som underholdt, og Mia som fotograferede imens.. Jeg har simpelthen fået nogle fantastiske smukke, søde og sjove billeder, af min lille Philip og af hans storebror..!

Selve fotosessionen var meget afslappet, og der var plads og tid til alt det, det nu kræver med en baby. Vi er meget glade for de billeder, Mia har taget af vores lille Arthur. Vi blev især meget positivt overraskede over, hvor mange billeder, vi fik. Og det er alletiders at have dem elektronisk og i en god opløsning, så man selv kan printe dem i en uendelighed…

Vi har været meget tilfredse med Mias billeder af vores lille søn, Philip. Hun evner at fange glimtet i øjet og se de gode motiver. Hun er professionel og billederne bliver taget så det passer i forhold til barnets rytmer – så man kommer med en glad baby”.

Vi er utroligt glade for de billeder, som Mia fik taget af vores lille Victor. Vi oplevede Mia som meget dygtig og dybt engageret, hvilket endte med, at vi fik nogle gode og levende billeder. Tak til Mia for det dygtige arbejde.

Man tager jo selv 117 billeder af sin lille bebs hver måned, men det er bare noget HELT HELT andet der kommer ud af det, når det er gjort professionelt af Mia. Det bør man gøre mindst (!) een gang, mens de er små!

Har netop fået min datter foreviget af Mia fra FrameTheBaby. En fantastisk oplevelse! God stemning og gode billeder. Vi mødtes i studiet, hvorfra vi gik ned til et nærtliggende grønt område. Der var masser af tid, selv til lidt mad og et bleskift undervejs. Billederne er blevet virkelig gode, og jeg giver Mia de varmeste anbefalinger.”

Vi er rigtig glade for at vi valgte Mia til at tage portrætter af Kristian. Man kan virkelig mærke både hendes faglige stolthed og at hun synes det er sjovt – og det kommer der skønne og dejlige billeder ud af. Vi nyder billederne nu, men vi er også rigtig glade for at vi har fået et omfattende øjebliksbillede af babyen Kristian, som vi kender ham fra dagligdagen – både med de søde, de charmerende og de sjove ansigter. En skøn ting at kunne gemme og se tilbage på.”

Vi er utrolig glade for de billeder Mia tog af Max. Hun skabte en rigtig god stemning under fotograferingen og resultatet er bedre end vi havde turde håbe på. En varm anbefaling fra os

Vi kan virkelig anbefale Mia fra Frame the Baby som fotograf. Da vi skulle have taget billeder af Buster kom vi med en træt baby, der havde nægtet at sove lur. Vi var noget usikre på om der nu også var blevet nogle gode billeder. Da vi modtog filerne måtte jeg have fat i papir til at tørre øjnene. De var bare helt fantastiske og Mia havde formået at fange alle hans sjove udtryk, som åbenbart havde været der – selv på en dårlig dag. Vi glæder os helt vildt til at give hele familien fotos til jul og er sikre på at de vil finde dem lige så fantastiske.

Mia har på en gråvejrsdag i vores mørke stue formået at skabe de flotteste billeder af Luas. Hun har tryllet med både opstilling og lys således at hvert et billede fremstår knivskarpt og fra fantastiske vinkler. Mia har skabt såvel klassiske samt grafisk lækre billeder. En eksklusiv billedserie med kant.

This Post Has 2 Comments

 1. Hej

  Jeg har en lille pige på knap 3 måneder som jeg rigtig gerne vil have taget billeder af. Kunne godt tænke mig at købe den pakke der hedder hver 3. Måned i hendes første leve år.
  Vi bor i Albertslund lidt uden for Kbh. Kunne det blive muligt at du kom ud til os?

  Hvordan foregår betalingen, kan jeg betale dig et hvis beløb efter hver session?

  Mvh
  Dilek Dalan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top