Skip to content
Babyfotograf i København. For booking eller spørgsmål skriv til mia@framethebaby.dk.
Framethebaby har fanget søde babyminder siden 2010.

Når man ikke kunne have gjort det bedre selv!

babyfotografi

baby fotografi

Et godt babyfoto setup uden forberedelse kræver for det meste,  at man er hurtig på krea-aftrækkeren. Men en gang imellem, skal man bare åbne øjnene.

Noget af det jeg elsker mest ved at tage ud til mine kunder og fotografere i deres hjem, er den kreative udfordring i, lynhurtigt at skulle spotte, hvad der fungerer godt som baggrund og underlag. Sætte dette i forhold til hvor lyskilderne findes, samtidig med at det hele også skal matche babyens udseende og personlighed – og hvad forældrene ønsker af påklædning.

Der er mange faktorer, jeg med det samme skal have til at falde på plads, så vi hurtigt kan komme i gang – på babyshoots er det bare om at være på, når babyen er glad.

Men så er der særlige dage, hvor man får det hele foræret det sekund, man kommer ind af døren.

Sådan var min oplevelse, da jeg for et par dage siden var ude og fotografere Alba.

I soveværelset var der nemlig en smuk smuk væg. Tapetseret med hvad jeg tror, var sider fra gamle bøger, samt et sengetæppe i nogenlunde samme nuance – smukke jordfarver, der matcher babyhud til perfektion – og naturligt fremhæver Albas smukke blå øjne.

Placeringen passede også perfekt til Albas personlighed – hun er en meget aktiv baby, så ved at sætte hende på en seng, gav vi hende råderum til at kunne bevæge sig, men stadig inden for et område, der havde en naturlig afgrænsning.

HELT perfekt setup!

Så det eneste, jeg skulle tage højde for ud over selve fotograferingen, var at sørge for at Albas mor holdt hendes fokus rettet i nærheden af rummets eneste lyskilde (vinduet).

Det kom der en serie smukke billeder ud af, som er unikke for denne familie og som har et skønt, personligt præg.

Love it!

This Post Has 0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top